UN CLUB DE LES FAMÍLIES

O

benc és una iniciativa de les famílies. Un grup de pares de Badalona van endegar el club i, en l’actualitat, tant la Junta com el Comitè de Gestió estan formats majoritàriament per pares dels actuals socis.

Els pares poden participar de diversos mitjans de formació, que els ajudin personalment i en la seva tasca com a educadors i en la seva formació cristiana. Les activitats familiars són un bon instrument per conèixer els pares dels amics dels fills o afiançar l’amistat mútua.

L’OPUS DEI I OBENC 

 

El club juvenil Obenc és una obra corporativa de l’Opus Dei, una prelatura personal de l’Església Catòlica. El missatge fonamental de l’Opus Dei és la crida universal a la santedat. Tots -i no només els religiosos o els sacerdots- podem ser sants si complim amb perfecció el nostre treball professional, com un servei a Déu i als altres.

El club juvenil Obenc és un centre educatiu d’activitats extraescolars i del lleure per a infants des dels 13 anys. La seva finalitat és completar la tasca educativa que es desenvolupa, fonamentalment, en la família i l’escola.

Les activitats que es realitzen des del club estan inspirades per principis cristians. Concretament, Obenc confia la responsabilitat de l’activitat formativa a la Prelatura de l’Opus Dei, institució de l’Església Catòlica que va fundar sant Josepmaria Escrivà de Balaguer i que fomenta la recerca de Déu en el treball i la vida ordinària.

La finalitat de l’Opus Dei és la formació cristiana de persones de totes les edats i condició, amb insistència en el valor transcendent de la feina ben feta i de tots els àmbits de la vida corrent. Té a més una llarga experiència en tasca formativa amb la joventut.

EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU

A Obenc, els nois fan esport, aprenen a aprofitar el seu temps d’estudi, aprenen a tocar instruments musicals, fan manualitats, gaudeixen de la natura… Però això són només aspectes secundaris en la seva educació: la formació que els nois reben al club incideix en aspectes essencials, com les virtuts i els valors, que els serviran per a tota la vida, per créixer com a bons ciutadans, per ser persones amb ideals, responsables, sinceres, lleials, alegres… En definitiva, a ser amics de veritat dels seus amics.

El projecte educatiu d’Obenc té un contingut ambiciós, que podem esquematitzar en cinc punts:

  1. L’estudi, tant quant al mètode, com els hàbits de treball i virtuts que l’envolten: laboriositat, ordre, constància, intensitat…
  2. La solidaritat, concretada en diferents activitats assistencials d’ajuda als més necessitats.
  3. La formació cristiana, integrada a la vida ordinària i viscuda de manera pràctica i personal.
  4. La cultura, a partir d’activitats com el teatre, la música, les manualitats, la lectura…
  5. El temps lliure, que s’ha d’aprofitar positivament, amb l’esport, les excursions, els jocs, etc.

Aquest projecte es duu a terme amb diferents mitjans que es concreten en els programes específics, de durant l’any, o de temps de vacances.

PRECEPTORS

A

cada edat, els socis del club compten amb professionals de l’educació, monitors de lleure i pares d’altres socis que els atenen.

Meet The Team

DOLORE MAGNA ALIQUA. UT ENIM AD MINIM VENIAM, QUIS NOSTRUD EXERCITATION ULLAMCO LABORIS NISI UT ALIQUIP.

JOE BLOGGS
CEO

JANE DOE
Co Founder

JOHN DOE
Lead Designer

Our Work

DOLORE MAGNA ALIQUA. UT ENIM AD MINIM VENIAM, QUIS NOSTRUD EXERCITATION ULLAMCO LABORIS NISI UT ALIQUIP.

Our Work

Ready to Talk?

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?

Contacte